Έξτρα χρεώσεις στα Call Of Duty;

Σκέψεις για χρέωση στο Online του Call Of Duty για σπέσιαλ υπηρεσίες σκέφτεται να προσθέσει η Activision, αν και δεν σκέφτονται τη λύση των συνδρομών.
Όλα αυτά τα αποκάλυψε ο COO της Activision, Thomas Tippl μιλώντας σε συνέδριο τεχνολογίας στη Γερμανία.

“Κοιτώντας στο μέλλον βλέπω δυνατότητα για νέες και επαναστατικές προσφορές που θα μπορούσαν να προσφέρουν στους παίκτες περισσότερες επιλογές. Αυτό που σίγουρα δε θα κάνουμε είναι να στερήσουμε απο τους παίκτες αυτά που μέχρι τώρα έπαιρναν με την τιμή που πλήρωναν. Δεν νομίζω πως θα ήταν μια έξυπνη επαγγελματική κίνηση.

Εχουμε αρκετές ιδέες όμως που πιστευω ότι έχουν να προσφέρoυν πολλά στους Gamers. Έτσι νομίζω οτι έχουμε μια ευκαιρία να επεκτεινουμε τη βάση των παικτών και να τους προσφέρουμε με υπηρεσίες και αγαθα που μπορούν αν αυξήσουν την αύξηση των κερδών.

Απο τη στιγμή που μπορούμε να προσφέρουμε ποιότητα, είτε σε μορφή υπηρεσιών, είτε σε νέο υλικο ή αντικείμενα εντός παιχνιδιών, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας.”

Με λίγα λόγια η Activision σκέφτεται να εφαρμόση μια έκδοση του PSN+ στα παιχνίδια της. Οι τσαμπατζήδες(αν μπορείς να λέγεσε τσαμπατζής με 60 ευρώ το παιχνίδι) παίρνουν τα παιχνίδια οπως βγαίνουν και οι “ανοιχτοχέρηδες” να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά απο έξτρα υπηρεσίες και υλικό για τα παιχνίδια.
Δεν ξέρω τι νομίζεται αλλα ενώ στην περίπτωση του PSN+ το βρήκα καλή ιδέα, μιας και η υπηρεσία αρχικά είναι δωρεάν, το να δίνω ένα κάρο λεφτά και πάλι να μην έχω ολα τα χαρακτηριστικά ενός τίτλου, μου φαίνεται καθαρή ληστεία. Για να δούμε που θα οδηγησει αυτή η νέα μόδα…

Thanks Calm Dreamer for the tip
[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!