Παιχνίδι για φορητή κονσόλα ετοιμάζει η Bioware.

 

bioware

Οι εργαζόμενοι της Bioware μάλλον θα ετοιμάζονται  για δυναμικές κινητοποιήσεις, ώστε να διεκδικήσουν τα δικαιωματά τους, αφού φαίνεται πως η εταιρία έχει σκοπο να τους εξοντώσει.
Για την ώρα στη λίστα των υπο ανάπτυξη παιχνιδιών από την
Bioware υπάρχουν τα: Star Wars: The Old Republic, Mass Effect 3 και Dragon Age 2. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά λοιπόν φαίνεται ότι η εταιρία ετοιμάζει και ένα «μη ανακοινωμένο παιχνίδι για φορητή κονσόλα!

 

Όπως καταλαβαίνεται τα 8ωρα θα έχουν μετατραπεί σε  18ώρα και τα orks με τα μαστίγια θα λυμαίνονται στα γραφεία της Bioware για να είναι σίγουροι ότι όλα θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς.

Το νέο παιχνίδι βγήκε στο αφρό , αφού ένα από τα βασικά στελέχη της εταιρίας, Mitchell Fujino , έθεσε ώς project ενασχόλησης  στο Linkedin, ένα « unannounced handheld game» όπως αναφέρει το Play.tm . Μετά τη φασαρία που δημιουργήθηκε πλέον είναι μόνο “unannounced” αλλα το κακό έγινε.

Για ψηφίστε. Τι προτιμάτε;;
Mass Effect 3DS; Dragon Age PSP; Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!