Έφαγε ban απο το Xbox Live, επειδή μένει στο Fort…gay

xbox live

Δε πίστευε στα μάτια του ο 26χρονος κάτοχος Xbox360 απο τη Δυτική Βιρτζίνια οταν είδε το λογαριασμό του στο Xbox Live banαρισμένο για την χρήση της λέξης Gay. To πρόβλημα είναι οτι Josh Moore δεν ανέφερε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, αλλα.. τον τόπο διαμονής του!

Ο άτυχος 26χρονος που κατοικεί στο Fort Gay της Virginia στις H.Π.Α δήλωσε:
Στην αρχή σκέφτηκα “Ουάου! κάποιος νομίζει οτι ζω στην πιο gay πόλη της Δυτικής Βιρτζίνια ή κάτι τέτοιο’ Νευρίασα… με κάνει να αισθάνομαι οτι μισούν τους Gay.

Ολα αυτά βέβαια  φαντάζουν μια απλή παρεξήγηση με το σύστημα Censorship του Xbox Live, οπότε κάλεσε την υποστήριξη για να το διορθώσουν. “Νόμιζα πως μια εξήγηση ‘κοιτάξτε, το Fort Gay είναι πραγματική τοποθεσία’ θα ήταν αρκετη” δήλωσε. Αν’αυτού όμως απο την άλλη άκρη της γραμμής όχι μόνο δεν του ακύρωσαν το ban αλλα προειδοποίησαν τον Moore οτι αν ξαναβάλει τη λέξη Gay στο προφίλ του ξανά, θα ακυρώσουν την συνδρομή των δύο ετών που είχε προπληρώσει!
 
Έτσι επιστρατέυτηκε ο δήμαρχος της Fort Gay David Thomson για να λυθεί το θέμα, αλλα παρα την ανάμειξή του, η απάντηση που έλαβαν, είναι οτι “δεν είχε καμία σημασία να λεγόταν έτσι η πόλη τους.. Τo Gay είναι προσβλητικό σε οποιαδήποτε μορφή”

 Το πρόβλημα τελικά βρήκε λύση οταν επικοινώνησαν με τον διευθυντή του αντίστοιχου τμήματος της υπηρεσίας xbox live, Stephen Toulouse. “Kάποιος εξέλαβε τη φράση Fort Gay WV ως προσπάθεια να προσβάλει κάποιον ή να το χρησιμοποιήσει για άλλους σκοπούς.” δήλωσε στην προσπάθεια του να εξηγήσει το λόγω την αναστάτωσης. “¨Δυστυχώς κάποιος απο τους ανθρώπους μου συμφώνησε με αυτό, αλλα ευτυχώς οταν το αντιλήφθηκα αποσύραμε αμέσως το ban.”
 

Έτσι η ηρεμία στο Fort Gay επανήλθε, και ο Moore συνεχίζει να παίζει τα παιχνίδια τους ήρεμος, ενώ στη Microsoft ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν το φίλτρο των απαγορευμένων λέξεων.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!