ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ PS3!!!

Με τη βοήθεια ενός USB Drive και με ένα Software exploit το PS Jailbreak τελικά φαίνεται ότι κάνει ότι απέτυχαν τόσοι και τόσοι πριν από αυτό: Επιτρέπει σε μη εγκεκριμένο λογισμικό (συμπεριλαμβανομένου των Backups) να τρέξουν στο PS3.

To καλύτερο κομμάτι του exploit είναι ότι κάνει τα παιχνίδια να τρέχον στο PS3, σαν να επρόκειτο για μια Debug Console. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τρέχετε τα Backup σας, είτε από τον εσωτερικό δίσκο είτε από έναν εξωτερικό μέσω της USB.

Και όχι μόνο! Είναι συμβατό με όλα τα firmwares ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε ένα USB drive στο PS3, χωρίς φόβο μήπως χαθεί η εγγύηση
Για την ώρα το Site του PS Jailbreak είναι down και δε μπορώ να σας πω πως ακριβώς γίνεται ή όλη διαδικασία, αλλα υπάρχουν video που το δείχνουν σε δράση

To μόνο πρόβλημα που έχει αναφερθεί μέχρι τώρα, είναι ότι δε μπορείτε να κάνετε backup τις DVD/Bluray ταινίες σας ή τα παιχνίδια του PS2.
Όλα αυτά βέβαια μένει να αποδειχθούν αφού για την ώρα υπάρχουν μόνο τα βίντεο, η αλήθεια είναι όμως ότι κατά τεράστιο ποσοστό είναι η αλήθεια, και το PS3, τελικά υπέκυψε, μετά από αρκετά χρόνια αντίστασης.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!