Microsoft: To kinect έχει τη δυνατότητα αντίδρασης 1:1.

 

kinect

 

Οπως υποστηρίζει η Microsoft το Kinect έχει τη δυνατότητα ανίχνευσης 1 προς 1, και οτι το σύστημα αντιδρά στην κίνηση “τόσο γρήγορα σαν να πατάτε ένα κουμπί”

Αυτές οι δηλώσεις ακολουθούν τα λεγόμενα των δημιουργων του Dance Central που νωρίτερα μέσα στο μήνα είχαν δηλώσει οτι το παιχνίδι μπορεί να ακολουθεί τις κινήσεις μας “σαν να βλέπουμε ένα καθρέπτη”

Ο δημιουργός του Kinect, Kudo Tsunoda υποστήριξε οτι το kinect είχε ήδη τη δυνατότητα του 1:1 χωρίς την ανάγκη διόρθωσης του περιφερειακού απο την MS.
Μιλώντας στο Xbox360achievments.com δήλωσε: Κάναμε δοκιμές σε ένα γραφείο με τη βοήθεια ενός φωτός που εφανιζόταν στην οθόνη. Κάθε φορά που το φως εμφανιζόταν στην οθόνη ένας έπρεπε να πατήσει ένα κουμπί στο χειριστήριο του Xbox ενώ κάποιος άλλος να χειροκροτήσει μια φορά και η ταχύτητα αντίδρασης ηταν η ίδια.

Ήδη το 1:1 δουλεύει άψογα και ο χρόνος αντίδρασης είναι εξίσου γρήγορος με το να πατήσετε ένα κουμπί ή να κάνετε μια χειρονομία.

Παράξενες δοκιμές κάνουν στην MS.. λέτε να βγεί κανα παιχνίδι με..παλαμάκια;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!