Μποικοτάζ ζητάει το Υπ.Αμύνης της Αγγλίας για το Medal of Honor

 

 

Ο γραμματέας του υπουργείου Αμύνης της Μεγάλη Βρετανίας, Liam Fox, σε δήλωσή του ανακοίνωσε ότι είναι πολύ θυμωμένος με την ΕΑ, και την ομάδα ανάπτυξης του Medal of Honor. Συγκεκριμένα, ο Fox ζητάει απο όλα τα καταστήματα να κάνουν “μποικοτάζ” στον εν λόγω τίτλο, αφού δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να χειριστούν και του Ταλιμπάν.

 

“Είναι πολύ σοκαριστικό ένα παιχνίδι να επιτρέπει στους κατόχους του να χειριστούν μία ομάδα όπως οι ταλιμπάν, απο τους οποίους έχουν μείνει ορφανά χιλιάδες παιδιά στην χώρα μας. Είμαι βεβαίως θυμωμένος. Δεν πιστεύω πως κανένας κάτοικος της χώρας θα αγόραζε ένα τόσο “αντι-βρετανικό” παιχνίδι. Παρακαλώ τα καταστήματα να μην πωλήσουν έναν τέτοιο τίτλο”

Η απάντηση της ΕΑ ήταν άμεση, μέσω της βρετανικής εφημερίδας Sunday Times. “Ένα παιχνίδι πρέπει να ανακλά και τις δύο πλευρές του πολέμου. Πάντα υπάρχει ο κακός της υπόθεσης” δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΑ

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.