Kinect στο PC; Γιατί όχι;

 

kinect

 

Η Microsoft δήλωσε οτι η πιθανότητα να δούμε το Kinect στα PC, είναι υπαρκτή, και μάλιστα η συσκευή έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και για εφαρμογές εκτός gaming.

Μιλώντας κατα τη διάρκεια της GamesCom, που μάλιστα το Kinect έχασε την πρώτη θέση για το βραβείο του καλύτερου περιφερειακού της έκθεσης απο το Playstation Move, o Kudo Tsunoda, δήλωσε οτι το kinect έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε “μια ευρεία γκάμα εφαρμογών” που δεν αφορούν το Gaming.

Πρόσθεσε μάλιστα οτι το Kinect θα μπορούσε να συνεργαστεί και με κινητά τηλέφωνα στο μέλλον

Σε ερώτηση που του τέθηκε, για πιθανή μεταπήδιση του Kinect στο PC, απάντησε:
Έχουμε συγκεντρωθεί στο Kinect για το Xbox και την κυκλοφορία του. Είμαι στην βιομηχανία του Gaming για αρκετό καιρό τώρα, και ξέρω οτι τα παιχνίδια δανείζονται αρκετά στοιχεία άπο άλλες βιομηχανίες της τεχνόλογίας και του θεάματος, για να τις ενσωματώσουν στα παιχνίδια.”

“Δανειζόμαστε πράγματα απο ταινίες, ή τεχνολογία απο τα PC και τα μεταφέρουμε στα παιχνίδια, και το Kinect είναι πραγματικά η πρώτη φορά που η βιομηχανία των Video Games δημιουργεί κάτι που πιστεύω οτι θα εξαπλωθεί εύκολα και εκτός των παιχνιδιών

Αν υποθετικά δούλευα σε μια εταιρία που δεν δημιουργεί μόνο παιχνίδια, αλλα εμπλεκόταν και στους τομείς των PC, και τις κινητής τηλεφωνίας, νομίζω οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η τεχνολογία του περιφεριακού να χρησιμοποιόταν και σε άλλες περιπτώσεις. Πάντως, τουλάχιστον για την ώρα η Microsoft έχει εστιάσει στην κυκλοφορία του Kinect για το Xbox 360

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!