Το Birth By Sleep θα κυκλοφορήσει μόνο σε UMD. Απ’εξω τα PSP Go!

 

 

H Square Enix επιβεβαίωσε οτι οι κάτοχοι του PSP Go τρώνε την πρώτη ηχηρή χυλόπιτα, αφού το νέο παιχνίδι της σειράς Kingdom Hearts, το Birth By Sleep θα κυκλοφορήσει μόνο σε μορφή UMD που σημαίνει οτι όσοι είναι κάτοχοι ενός PSP Go, απλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να το παίξουν.

Ενα απο τα σημαντικότερα στοιχήματα της Sony με το PSP Go είναι η δυνατότητα της ψηφιακής και μόνο διακίνησης των τίτλων, πράγμα που στη τελική μεταφράστηκε σε περιπτώσεις καθυστερημένης μεταφοράς, ακόμα και μήνες αργότερα, στο PSN, ή ακόμα και μη μεταφοράς καθόλου, με τα παιχνίδια να μην είναι διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Sony, και κατ’επέκταση στο PSP Go.

Tο νέο Kingdom Hearts ανήκει στη δευτερη κατηγορία, αφού σύμφωνα με τη Square Enix “δεν υπαρχουν πλάνα” για κυκλοφορία στο Playstation Store, πράγμα που ίσως αποδειχτεί το κύκνειο άσμα του PSP Gο ,αφου το παιχνίδι, και η σειρά γενικότερα είναι απο τα μεγαλύτερα franchises του PSP γενικά

Η Square δεν αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτέμβρη, αποκλειστικά και μόνο σε UMD

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!