Η AMD σταματάει τη χρήση του Brand ATI

 

 

Η AMD φαίνεται οτι τελικά θα “τερματίσει” τη σειρά ATI σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει περισσότερους αγοραστές.
Η AMD θέλει να ξετινάξει ,πάνω απο το Brand της, την “ρετσινιά” του δημιουργού αποκλειστικά επεξεργαστών, αφου σύμφωνα με μια ερεύνα που διεξήγαγε η εταιρία το Brand Name της AMD υπερτερεί αυτού της ATI

Μάλιστα οταν κατα τη διάρκεια της έρευνας δηλώθηκε οτι οι AMD και ATI είναι η ίδια εταιρία, η γνώμες υπέρ του AMD τριπλασιάστηκαν.

Απο οτι φαίνετε η AMD θα διατηρήσει για την ωρα τα brands Radeon και Firepro, αλλα θα βρίσκονται κάτω απο την οικογένεια της AMD απο τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν η κάρτες γραφικών επόμενης γενιάς της εταιρίας κάπου προς το τέλος του έτους.
Έτσι λοιπόν αντί για ATI Radeon πλέον θα κυκλοφορούν AMD Radeon.

 

amd radeon

H κίνηση αυτή γίνεται υπο τη σκιά της κυκλοφορίας απο τη AMD των νέων “Fusion” APUs(Accelerated Processing Units) που πρόκειτε για μια προσπάθεια ενοποίησης των CPU και GPU σε ένα Chip.

Και ενώ πολύ μιλάνε για αργό θάνατο του PC Gaming, οι πωλήσεις δείχνουν οτι το Hardware των PC που αφορούν το gaming, πουλάει αρκετά περισσότερο απο της κονσόλες. Η μεγάλη διαφορά βέβαια εντοπίζεται στο Software.

Μετά απο πάρα πολλά χρόνια η ATI εξαφανίζεται λοιπόν. Η αλήθεια είναι οτι το AMD Radeon μου φαίνεται αρκετά παράξενο πάντως.. που θα πάει, θα το συνηθίσω!

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!