Παιχνίδι για πλέξιμο απο τη Sony;

 

Και ενώ νομίζατε οτι είχατε δει τα πάντα στον κόσμο του gaming, τον Σεπτέβρη του 2010 η Sony έρχεται να σας τρίψει στο σφάλμα σας στη μούρη!! Ο Ιαπωνικός κολλοσός με τη βοήθεια του Playstation Move φαίνεται οτι αποφάσισε να πάει το gaming σε άλλο επίπεδο, αφού ανέβασε ένα Teaser Site με το όνομα Amimono, με ένα Countdown που τελειώνει σε 19 ώρες.


Μέχρι εδώ όλα καλά. Τα σύννεφα αρχίζουν να σκεπάζουν τα gamepad μας, οταν μετα απο ψάξιμο ανακαλύψαμε οτι το amimono στα Ιαπωνικά σημαίνει “Πλέξιμο” ενώ στο Teaser Site εμφανίζεται ένας μαντράχαλος με κουστουμι και μια ατμόσφαιρα που θυμίζει αρκετά Μαφία, να….πλέκει..

 

 

Sony Knitting Game

Η ατμόσφαιρα που φέρνει σε μαφιόζους είναι το μόνο πράγμα που μπορεί μας σώσει, σε περίπτωση που το όνομα είναι απλά λογοπαίγνιο. Αλλιώς θα κλάψουνε μανούλες με την πρωτοτυπία της Sony..

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!