Στα σκαριά νέο PSP;

To αφεντικό της Sony WorldWide Studios Shuhei Yoshida επιβεβαίωσε οτι η Sony δουλεύει αυτή τη στιγμή σε νέο hardware.

Μιλώντας στο Develop ο κ. Yoshida δήλωσε: Ναι, για την ώρα ασχολούμαστε με αρκετά πράγματα που δεν έχουμε ανακοινώσει στο ευρύ κοινό. Μεταξύ των οποίων και μερικές ενέργειες για μια καινουργια πλατφόρμα».

Μπορεί ο Yoshida να μην αποκάλυψε αν πρόκειτε για φορητή ή όχι κονσόλα, αλλα η πιθανότητα διαδοχής του PS3 είναι μηδενική, αρα αυτομάτως οδηγούμαστε σε νέο PSP! Μάλιστα το μεγάλο αφεντικό της Sony αποκάλυψε οτι η επόμενη γενιά των Playstation θα είναι περισσότερο φιλική προς τους Developers.

«Οταν αποχώρησε ο Ken Kutaragi, και τη θέση του πήρε το Kaz Harai στην Προεδρία της SCE, το πρώτο πράγμα που δήλωσε ο Kaz ήταν ‘ βάλτε τα WorldWide Studios στην ανάπτυξη του Hardware.’ . Ήθελε οι Developers να παρεβρίσκοντε στις συναντήσεις που γινονται για την ανάπτυξη νέου hardware.»

» Το Move μάλιστα είναι το πρώτο κομμάτι hardware που δημιουργήθηκε με αυτή τη συνεργασία» συμπλήρωσε ο Yoshida.

Ετοιμάζετε κατα πάσα πιθανόητητα νέο PSP λοιπόν.. χμμ, καιρός ήταν. Μάλλον θα μάθουμε κάτι παραπάνω στην φετινή TGS αν πράγματι κάτι έχει προχωρήσει.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!