Ανακοινώθηκε επίσημα η τιμή του Κinect. Έρχεται και το πρώτο Bundle

 

kinect

 

Η Microsoft τελικά ανακοίνωσε επίσημα τη τιμή πώλησης του Kinect που θα κυκλοφορήσει το Φθινώπωρο. Το πακέτο του Kinect μαζί με το παιχνίδι Kinect Adventures για όσους σκέφτεστε την αγορά του  θα κυκλοφορήσει σε τιμή 149,99€. Μαζί με το Kinect η Microsoft ανακοίνωσε και οτι το νέο Xbox 360 4gb, με 4gb εσωτερικης flash μνήμης και ενσωματωμένο Wi-Fi Ν θα κοστίζει 199€ και θα βγεί στην αγορά στις 3 Αυγούστου.

Αν δε σας πειράζει να περιμένετε λίγο, μέσα στο έτος η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Kinect Holiday Bundle που θα περιέχει το νέο Xbox 360 4gb, ένα ασύρματο Controller, και το πακέτο του Kinect(Sensor και Kinect Adventures) στην τιμή των 299.99€. Τα πρώτα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για kinect οπως τα Kinectimals, Kinect Sports και Kinect Joy Ride θα τιμώνται 49.99€ και συνολικά με η κυκλοφορία του περιφερειακού θα συνοδέυετε απο 15 συμβατούς τίτλους.

Το Kinect αυτο καθευατό μπορεί να είναι αλμιρούτσικο, αλλα το bundle ίσως αξίζει μια ματιά.Βέβαια και το νέο Xbox με την ενσωματωμένη μνήμη και το Wifi για 200 ευρουλάκια, δεν ειναι ασχημη ευκαιρία αλλα για 99 ακόμα ευρώ παίρνετε και το Kinect αλλα και ένα ασύρματο χειριστήριο!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!