Crytek: To Crysis 2 έχει την πιο ανεπτυγμένη AI που έχετε δεί

crysis2
H Crytek στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που θα ξεπεράσει της μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησε το πρώτο Crysis έχει προσθέσει στο επόμενο παιχνίδι της σειράς αρκετές βελτιώσεις σε τομείς πέρα απο τον εικαστικό.
Ενα απο τα σημαντικότερα στοιχειά που βελτίωσαν οι δημιουργοί του παιχνιδιούμ είναι η τεχνητή νοημοσύνη των εχθρών σας. Πόσο “έξυπνοι” θα είναι λοιπόν οι χαρακτήρες που θα χειρίζετε η AI του παιχνιδιού; Ξεφτέρια, σύμφωνα με το μεγάλο αφεντικό της Crytek, Cevat Yerli.

“Έχουμε το πιο ανεπτυγμένο σύστημα AI που υπάρχει σε παιχνίδι” δήλωσε ο Yerli
“Έιμαστε σίγουροι οτι το Crysis 2 έχει εξαιρετική ΑΙ που όμοιά της δεν εχετε ξαναδεί, τόσο οι ανθρώποι όσο και οι εξωγήινοι που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Θα τους δείτε να επιδεικνύουν τακτική συνεργασία, και θα είναι άκρως ανταγωνιστικοί, χωρίς το παιχνίδι να γίνεται “αδικο”. Θα είναι πραγματικά έξυπνοι, σκεπτόμενοι αντίπαλοι.”
 
Το αφεντικό της Crytek δήλωσε επίσης οτι το Crysis 2 θα δίνει στους παίκτες την ελευθερία επιλογής για το πως θα προσεγγίσουν τους αντιπάλους τους, ενώ το ίδιο θα κάουν και οι εχθροί σας μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού. Δεν πρόκειτε να αντιμετωπίσετε απλά χαζούς “gung ho” μισθοφόρους, αλλα “εναν αντίπαλο που προσαρμόζετε και διαρκώς σας θέτει νέες προκλήσεις, ανεξάρτητα απο τις δικές σας κινήσεις”

Μεγάλα λόγια! Βέβαια οι άνθρωποι της Crytek έχουν αποδείξει οτι μπορούν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι εκπλήσει με τις δυνατότητές του(τουλάχιστον στον εικαστικό τομέα). Μακάρι να τα καταφέρουν ακόμα μια φορά.
[CVG]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!